How odds betting on

sports work
bettingspelen.nu

Oddssättning

Att spela på odds är spänning i världsklass. Det finns sidor som tilltalar de flesta och inledningsvis får man vid registrering en välkomstbonus. De är ofta riktigt generösa i sitt uppförande, men bakom de allra hetaste finner man lika ofta nästintill omöjliga omsättningskrav.

Kan man få en kund att bygga upp en pott på spelkontot så är mycket vunnet. Det betyder att kunden tänkt spendera en del pengar och det är ju exakt det som spelbolagen är ute efter. Att sätta sig in i vad odds är för något kan kännas lite överväldigande i början. Det finns en rad olika odds att tillgå. Vill man spela på odds inom fotboll, så kan man läsa mer här.

Räkna ut odds

För att räkna ut ett odds och veta om det är bra eller dåligt behöver man lite kunskaper om det hela. Man räknar ut vinsten genom att multiplicera oddset med insatsen. Som exempel kan nämnas att om du satsar 100 kronor på en vinnare och oddset är 2:00, så får du tillbaka 200 kronor, och när du räknat bort insatsen så är 100 kronor din vinst. Om oddset är 10 så är det 10 gånger pengarna, dvs. en hundring förvandlas till en tusenlapp och så vidare.

Det finns fasta odds, vilket innebär att oddset är bestämt i förväg och inget kan egentligen ändra på det. Det kvittar om nyckelspelaren bryter foten eller om hela svenska folket vill satsa på just den matchen. Ett fast odds ligger fast! Sedan har vi rörliga odds, och de är lite mer opålitliga. Det räcker att du tittat bort en sekund så kan de ha ändrats, men har du satsat på oddset så är det den som gäller, även om det ändras för övriga 2 minuter senare.

Oddssättare

Det är spelexperter inom de olika spelbolagen som bestämmer oddsen. Men de kan ju ha en dålig dag och bestämma helt tokiga saker. Eller så är det bara så att de gör misstag, och de misstagen är bra för dig som spelare. Du ska försöka hitta de ovanligt höga oddsen. Pröva att bli din egen spelexpert. Det är ju riktiga människor som sitter och funderar ut dessa odds, så varför skulle inte du kunna ha en bättre strategi?

Att hitta höga odds på säkra matcher låter kanske som en omöjlighet. Men genom att studera olika matcher och spelare kan man lära sig en hel del. Och så småningom kan man skilja de bättre från de sämre.

Liveodds är odds som är levande, och de ändras hela tiden vartefter matchen fortgår. Det kan vara galet spännande och passar dig som vill ha lite fart och fläng. Oddsen kan gå upp, för att sedan dala igen, så med en säker taktik kan du tryck in knappen i rätt ögonblick och göra dig en hacka.

Odds = Sannolikhet

Att förstå odds och sannolikheter är inte gjort på en eftermiddag, men det handlar om att fatta grunderna och kunna läsa av spelet. Man kan ha väl utvecklade strategier i sitt spelande eller göra som alla andra, men vill man åt de stora beloppen behöver man hitta det unika, det som inte alla andra har upptäckt. Höga odds ger som bekant de stora pengarna men medför också en viss risktagning. Man kan också satsa stort men satsa på de mer säkra korten. Vinsterna blir troligtvis fler och summorna mindre, men det kanske lönar sig i slutändan.

För att förstå hur det hela hänger ihop får man läsa på och det finns hur mycket som helst att läsa på nätet. Man kan läsa om olika spelsajter på bettingpånätet.nu. Allt finns noga förklarat och det är en rekommendation att verkligen sätta sig in i spelet.

Många lockas av gratisspel, men finns det verkligen något som är gratis, och om det vore lönsamt, hur får spelbolagen ekonomin att gå ihop? Här gäller det att inte bara läsa erbjudandet utan att även sätta sig in i det finstilta längst ner på sidan där du hitta allt vad som gäller med omsättningskrav, giltiga spel och eventuella tidsramar. Följer du inte det finstilta är risken överhängande att du blir grymt besviken den dag då pengarna ska lyftas från spelkontot till ditt bankkonto, och du kanske upptäcker att hela vinsten gått tillbaka till spelbolaget.