Fotbollsbetting

Fotbollsbetting är det allra populäraste bettingspelet. Du kan spela på allsvenska matcher, engelska ligan, spanska ligan, italienska ligan, argentinska ligan, Champions League och andra ligor och kupper. Du kan betta på fotboll hos Svenska Spel eller på en av de många bettingsajter som finns på nätet.

Du kan göra många olika sorters betting på fotboll. Här följer en presentation av några vanliga bettingformer inom fotboll:

1. Betta på det vinnande laget. Det här är den vanligaste typen av fotbollsbetting. Du tippar på det lag som du tror kommer att vinna en viss match. Du kan även betta på ett oavgjort resultat.

2. Betta på målresultat. Om du inte bara vill tippa på vilket lag som du tror kommer att vinna utan även på hur matchen kommer att sluta målmässigt kan du betta på ett målresultat. Slutar en match med 2-1, 3-1 eller på annat sätt? Det är svårare att betta på målresultat men det ger dig bättre odds.

3. Betta på vilken spelare som gör matchens första eller sista mål. Här kan du få fina odds. Om ett av lagen har en stjärnspelare som brukar trycka in matchens sista och avgörande mål blir oddsen naturligtvis något lägre.

4. Betta på antal hörnor i fotbollsmatchen. Det här är mycket svårt, men ger finfina odds.

5. Betta på om en viss spelare kommer att bli utvisad. Du kanske känner på dig att en hetlevrad spelare kommer att bli utvisad. Om en spelare varit i obalans i matchen innan och du tror att han kommer att åka ut i nästa match, betta då på det.

6. Precis som du kan spela på ett antal matchresultat i stryktipset hos Svenska Spel kan du göra liknande betting på många av nätets bettingsajter.